Служебният вицепремиер Атанас Пеканов не е бил канен от представители 

...
Служебният вицепремиер Атанас Пеканов не е бил канен от представители 
Коментари Харесай

Пеканов не бил канен на разговори от Продължаваме промяната

Служебният вицепремиер Атанас Пеканов не е бил канен от представители  на " Продължаваме промяната " за присъединяване в вероятно ръководство на страната. Това разкри самият той в предаването " Лице в лице " по БТВ. Той бе сътрудник с Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков едно от предходните служебни държавни управления.

" Аз постоянно съм бил част от служебния кабинет като специалист. Радев ме е поканил в това качество, само че не като политик, а като човек, който може да поеме тази отговорност в дадения сектор. Това е било постоянно моят фокус. В същото време съм концентриран по-скоро в университетските среди и не съм имал политически хрумвания. Не сме водили диалози с Политическа партия ", призна той.

" Кабинетът " Петков " се случи в една среда на изключителна турбуленция по целия свят.  Енергийната рецесия е в цяла Европа. Всички тези проблеми натежаха в кабинета " Петков ". Не е елементарно да се излезе от тази обстановка. Тези проблеми не са основани от кабинета " Петков ", би трябвало да се реагира на тях. В момента се опитваме да намерим бързо решения. Те бяха сложени в геополитически спор, енергийна рецесия, огромна неустановеност в стопанската система, тъй че не беше елементарно да се ръководи в последните шест месеца. За момента не съм разпознал политически план, към който желая да се причисля ", изясни още Пеканов в ефира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР